Klíma telepítés – szakértelem és garancia

Klíma telepítés gyors és biztonságos beszerzéssel, akár 10 év garanciával! Mennyibe kerül beszereléssel együtt? Mindenre választ adunk!

Klíma telepítése megfelelő körültekintéssel

A kollégáink a megfelelő végzettséggel, precizitással és az ügyfél kívánságát szem előtt tartva végzik munkájukat!

Miért érdemes minket választani?

• Nálunk garantáltan megtalálja az Ön számára megfelelő berendezést! Egészen az alaptól a prémiumig! Legyen szó hűtésről / fűtésről, vagy akár mindkettőről! Pénztárcájához és igényeihez mérten választhat!

• Az általunk telepített gépekre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk! Az 1 év leteltével a nagykereskedő vállal még további garanciát, amennyiben az ügyfél a garanciális feltételeket biztosítja. A részletes garanciális feltételek megtalálhatóak a szállításkor kézbesített termékdokumentációban.

A klíma telepítés menete:

Egy alap telepítés (3 méter csőhosszig) körülbelül 3-4 órát vesz igénybe.

Amit tartalmaz:

  • Kiszállás
  • Berendezés szállítását
  • Szükséges anyagokat 3m, 5m csőhosszig (konzol, csatorna, csövek, kábelek stb.)
  • Maximum 2 db faláttörés elkészítése (1 válaszfal és 1 külső fal)
  • Kültéri és beltéri egység felszerelése, vákuumozása, elektromos betáp kiépítése aljzatba max. 5 méterig
  • Beüzemelési jegyzőkönyv (garanciajegy) kitöltése és érvényesítése
  • Takarítás

3 méter csőhossz felett további költség (minden megkezdett méter):

  • Csövezés kültéri-beltéri között 9.000 Ft/fm (csatornában), 14.000 Ft/fm (falban)

5 méter kábelhossz felett (minden megkezdett méter):

  • Elektromos betáp. kiépítés 2.000Ft/fm+
  • Kondenzátum elvezetés kiépítése 2.500 Ft/fm+

Ezek csak akkor érvényesek, ha a berendezést tőlünk szerzik be!

A klímabeszerelés során minden esetben azt tartjuk szem előtt, hogy az ügyfél mit szeretne. A mobil klíma készülék általános előnye, hogy szükség esetén át lehet helyezni egyik szobából a másikba. Azt azonban fontos lenne tudni, hogy ezek a készülékek kevésbé hatékonyak, bár számos akciós klíma ajánlatot találni velük kapcsolatban (főként webáruház kínálta klímákat), így előfordulhat, hogy az árak által döntünk. De mivel ezek az egységek meg sem közelítik a rendes, bár drágább klímák hatásfokát, így már nagyon érdemes átgondolni, hogy hosszú távon melyik lenne a jó befektetés. Klímaszerelés szakemberrel biztosabb és a garanciát is kihasználhatjuk, ellenben hiába jár szerelési útmutató mindegyikhez, hiszen egy laikus még ha jól is üzemeli be a klímát, hibázhat, amivel a garancia is elveszhet.

A helyszíni felmérés után a klíma beszerelés azon a helyen fog megtörténni, ahol a legjobb hatásfok érhető el. Ez abban az esetben különösen fontos, ha igény van rá, hogy a fűtés klímával történjen a jövőben. A hideg levegő könnyebben szétáramlik, jobban érezhető a hatás, mint a fűtésnél, ami szintén lehet olyan hatékony, viszont a felszerelés helyét alaposan át kell gondolni ennek érdekében. Ebben tudunk mi az Ön segítségére lenni Budapesten vagy éppen más településeken, ahol klíma akció ajánlatunk tartalmazza az ingyenes kiszállást! Miután felszereltük a klímát (beltéri, kültéri egység, stb.), márkától függ, hogy a tisztítás milyen időközönként kell, hogy megtörténjen majd. Polar klíma érdekli? Inkább a Mitsubishi klímák felelnének meg Önnek? Nem csupán a klíma szerelés terén, hanem a választásban is segíthetünk, hiszen többféle márka elérhető általunk, de Multi split klíma klíma mennyezeti kazettás kivitelben, illetve számos egyéb lehetőség közül választhatnak ügyfeleink Budapest városában, illetve vidéken, ahol a klíma szerelés és tisztítás feladatait szakértő kezekre bízhatja!

Kapcsolat

Amennyiben Ön is szeretné otthonát komfortosan hűteni/fűteni, forduljon hozzánk bizalommal!