Klíma Vác

Klíma szerelés Vác – akár 10 év garanciával! Klíma beszerelés, tisztítás kiváló szakemberekkel!

Klíma telepítés megfelelő körültekintéssel

A kollégáink a megfelelő végzettséggel, precizitással és az ügyfél kívánságát szemelőtt tartva végzik munkájukat!

Miért érdemes minket választani?

Az általunk telepített gépekre 1 év teljeskörű garanciát vállalunk! Az 1 év leteltével a nagykereskedő vállal még további garanciát, amennyiben az ügyfél a garanciális feltételeket biztosítja. A részletes garanciális feltételek megtalálhatóak a szállításkor kézbesített termékdokumentációban.

 

KLÍMA TELEPÍTÉS – beszerelés,

KLÍMA KARBANTARTÁS

KLÍMA FORGALMAZÁS,

KLÍMA ÉRTÉKESÍTÉS,

KLÍMA TISZTÍTÁS

KLÍMA FERTŐTLENÍTÉS

 Gyors és biztonságos beszerzéssel, akár 10 év garancia!

A Klima Ideal, professzionális szintű szaktudással, többéves gyakorlattal vállal, klímaberendezésekkel kapcsolatos megbízásokat a Dunakanyar központjában, Vác területén is! 

RENDELJE MEG GREE KLÍMÁJÁT MÉG MA!

ÉLJEN A LEHETŐSÉGGEL!

Bármilyen ingatlan esetében vállalunk klímával kapcsolatos munkákat, legyen az közintézmény, irodaház, vendéglátó egység, cég, vállalat, családi ház, panellakás, nyaraló, vagy egyéb épületA Klima Ideal munkatársai mindig az ügyfelek igényeit tartja szem előtt! Magas minőségben dolgozunk, precíz munkát végzünk, garanciával!

Az optimálisan kiválasztott klíma otthonainkban és a munkahelyeken is komfortossá teszi a mindennapokat: nyáron kellemesen hűs-, télen meleg légkört biztosít, miközben egészséges levegőt nyújt (hűtés-fűtés)! Amennyiben döntéséhez szakmai tanácsra van szüksége, segítjük Önt. A Klima Ideal, a helyszíni vizsgálatot követően, a legoptimálisabb klímát javasolja Önnek beszerelésre! A mi célunk, ügyfeleink 100%-os elégedettsége!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mindenben segítünk!

 

Miért érdemes minket választania?

●      Elsősorban azért, mert mindent megteszünk ügyfeleink 100%-os elégedettségéért!
  • Magyarországi márka-nagykereskedők szerződött forgalmazói vagyunk, ezért gyors és biztonságos beszerzést kínálunk az ügyfeleknek!
  • Ingyenesen végezzük a felmérést az optimális klímaberendezés kiválasztása érdekében.
  • Ingyenes házhozszállítás kínálunk, a klímaberendezés vásárlása-, majd beszereltetése esetén, 100 ezer forint fölött.
  • Ingyenessé tudtuk tenni a helyszíni kiszállásunkat, már hat megyéjében, így Vác városában is! Nincs kiszállási díj: Pest megye, Nógrád megye, Heves megye, Komárom-Esztergom megye, Fejér megye területén. Arra törekszünk, hogy Magyarország teljes területén megkímélhessük ügyfeleinket, a kiszállási díj költségétől.
  • Az általunk telepített klímaberendezésekre, egy év teljes körű garanciát vállalunk. Ezt követően a nagykereskedő, plusz további garanciát vállal, amennyiben az ügyfél részéről adottak a feltételek. Egyes esetekben + garancia évek!
  • A klíma tisztítása, klíma fertőtlenítése során, azaz a klíma karbantartásakor, professzionális tisztítószereket és vízsugaras mosást használunk a hatékony tisztításuk érdekében. A hőcserélő esetében, gőztisztító is a megoldás része. A klímák mosása, tisztítása során minden esetben óvjuk ügyfeleink értékeit, ezért különböző védőeszközöket helyezünk el a klíma tisztítása előtt. A többéves szakmai tapasztalattal, a nagyfokú elhivatottsággal és igényes munkavégzéssel ügyfeleink elégedettségére törekszünk, nemcsak Budapest és környékén, hanem Magyarország minden területén! Azok a klíma-berendezéseket, amelyeket mi tartunk karban, mindig egészséges levegőt bocsátanak ki.
  • A helyszínen előtte is és utána is kipróbáljuk a készüléket, csakis rendben adjuk át Önnek!
  • Kizárólag akkor tekintjük befejezettnek a klíma-karbantartását, amikor ellenőriztük a működését.
  • Segítjük Önt a klíma kiválasztásnál, melyik klíma milyen esetekben az ideális: mint például a split klíma, Gree klíma, vagy éppen a mobil klíma!
  • Szakemberként nem javasoljuk a klíma-szerelést házilag. A klíma beszerelését inkább bízza szakembereinkre, ez a legjobb, amit tehet! A klíma fertőtlenítését azonban olykor elvégezheti Ön is otthonában, segítünk Önnek, mit használjon ebben az esetben.

 

Több éves szakmai tapasztalattal, nagyfokú elhivatottsággal és igényes munkavégzésünkkel állunk rendelkezésére Budapesten és Magyarország több megyéjében!  Klímás megoldásokat biztosítunk Vác városában is, a Klima Ideal szolgáltatásával!

Akciós ajánlataink

Klímák fűtésre: Polar, Gree, Midea,

Klímaberendezéseink: Polar, Gree, MDV, Midea.

Professzionális klímatisztítás

 

Amit a klímákról kérdezni szoktak:

 

Oldalfali inverteres split, inverteres klíma – mik ezek pontosan?

Az ablak és mobil klímákkal ellentétben, osztott rendszerről van szó, ami tartalmazza a külső egységet, amelynek ventilátor kompresszora így nem zavaró odabent, míg belül kerül felhelyezésre a készülék másik fele.

Funkció és kialakítás tekintetében is szinte ezernyi készülékből válogathatunk. A következő kifejezések is termékenként, gyártónként változó megoldásokkal fordulnak elő: parapet, comfort, multi split, wifi kapcsolatra képes. Mennyezeti kazettás klímák is léteznek már, illetve sok változatuk elérhető már a piacon, melyeket többek között a következő gyártók kínálatában találhatunk meg: Daikin, Fujitsu, Samsung, Toshiba, Fisher, stb.Egyes berendezések A+,+, A+++ energiahatékonyság mellett üzemelnek.

Hová legyen elhelyezve a kültéri és beltéri egység?

Mint általában, itt is nagy jelentőséggel bír az előzetes tervezés. A helyszíni felmérés alatt, a látottak alapján kerül meghatározásra, hogy a helyiség melyik részében tud majd a lehető leghatékonyabban működni a rendszerünk.

Sok esetben az esztétikum is szempont lehet, nem beszélve az utca kapcsán, a kültéren fennálló építési előírásokról, amelyeket szintén figyelembe kell venni. A szabad szellőzés és a tartótávolságokra vonatkozó előírások ugyanúgy számítanak, ahogyan a későbbi karbantartásokra, javításokra is gondolnunk kell az elhelyezéskor. A beltéri egységgel való összhang, ezek közelsége a teljesítmény miatt fontos, hiszen jobb hatásfokkal működhet a klímánk, amennyiben megfelelően van elhelyezve. Ezek mind sokat számítanak a végső használhatóságot tekintve.

Mitől függ, mekkora teljesítményű berendezésre van szükség?

Az alapvető befolyásoló tényezők a következők a hatékony hűtés szempontjából: a helyiség alapterülete, belmagassága és a tájolása, valamint a szigetelése. 10-13 négyzetméterenként 1kW hűtőteljesítménnyel kell számolni, ha a mennyezeti magasság átlagosan 2,5-3,0 méter. Tehát a 2,5kW-os 33 nm-re, míg a 3,5kW-os termék 46 nm-es helység hűtésére elegendő. Amit még figyelembe kell venni, az az üres helységben lévő hő terhelő eszközök által kibocsátott hő.

Klímaszerelés – Mi van ha magunk szeretnénk beszerelni?

A megfelelő és nem utolsó sorban biztonságos működés szempontjából a legfontosabb a szakszerű beszerelés. Ha ezen szeretne spórolni, akkor jobb, ha elveti az ötletet. Ez nem csak a hozzáértés esetleges hiánya miatt lényeges, hanem mert ha nem egy szakember szereli be, el fog veszni a termékek garanciája. A nem megfelelő összeszerelés pedig olyan következményeget von magával, mint a rendszerek hibás működése, az ilyen szerelési problémák által pedig megnőhet az energiafogyasztás.

Ki végezze a tisztítást és mikor?

A berendezést mindig szakember segítségével tisztíttassuk, javíttassuk, amennyiben szükség van rá.

A gyártók megkövetelik az évente történő karbantartást egyszer vagy akár több alkalommal is. Ezzel együtt azt sem árt tudni, hogy nincs konkrét idő vagy időpont, hogy mikor tegyük. Itt kell megemlíteni, hogy a fűtési időszakban a porosodás okozhat gondot, míg a hűtési időszakra jellemző a pára, ami a beltéri egység belsejében gombák, illetve baktériumok elszaporodását idézheti elő a hűtő fűtő elektromos berendezéseknél. A levegő minősége romlik, egészségünkre káros hatással lehet a nem megfelelő karbantartás, olykor légtisztító, párátlanító beszerelésével is számolnunk kell. A klímaberendezést, avagy a légkondicionáló berendezés belsejének tisztítását illetően, ami ennek fényében fontos, hogy a hűtési időszak után tisztíttassuk.

A beltéri és kültéri egység tisztítása, portalanítása, fertőtlenítése és gombátlanítása, valamint a szűrő kitisztítása olyan dolog, amit minden alkalommal érdemes elvégeztetni a készülékek karbantartásakor. De sort kell keríteni továbbá a gáznyomás ellenőrzésére és a rendszer tömörségi vizsgálatára egyaránt.

A kondenzvíz kivezetése során mire figyeljünk?

Amikor a hideg hőcserélő érintkezik a levegővel, a légköri pára kicsapódik a hőmérséklet különbségek miatt. Amikor hűtési üzemmódban van a klímánk, kondenzvíz keletkezik a beltéri egységben, melyet a csepptálca fog fel. Folyamatos lejtéssel kell tovább kivezetni ezt a vizet, amit megtehetünk a falon kívülre, a falak között vagy a csatornarendszerbe egyaránt. Az elvezetés megtervezése meghatározó, hogy ne legyenek a csövekben pangó szakaszok, illetve ne keletkezzen szivárgás sehol. A jól megtervezett rendszerrel folyamatosan el tud távozni ez a kicsapódó víz.

Mennyi ideig tart a javítás és a klíma tisztítás?

Attól függően, hogy milyen mértékű szennyeződésről van szó, lehet pár perc, de lehet egy vagy több óra is a folyamat. Ettől függetlenül muszáj időt fordítani ezekre a dolgokra, ha azt szeretnénk, hogy hatékonyan, gazdaságosan és persze az egyik legfontosabb: biztonságosan használhassuk a klímánkat!

Ajánlatkérés, bruttó és nettó árak, valamint klíma akció kapcsán keressen minket bizalommal e- mail elérhetőségeinket vagy telefonszámunkon!

Kapcsolat

Amennyiben Ön is szeretné otthonát komfortosan hűteni/fűteni, forduljon hozzánk bizalommal!